Ajankohtaista

Business Millin Liikeideakilpailu

24.01.2020

Asiakkaamme Business Millin Liikeideakilpailu on käynnissä. Hae mukaan, voit voittaa 5000 € liikeidean kehittämiseen. Lisätietoja www.businessmill.fi/liikeideakilpailu tai tästä esitteestä Liikeideakilpailu_pdf

Asiakastyytyväisyys Q2/2017 – Q4/2019

31.12.2019

Asiakastyytyväisyyttä mitataan, jotta tiedetään, missä meillä on parannettavaa. IVH Kampuksella sekä käytännön yhteyshenkilöt että päättäjät katsovat asioita omasta näkökulmastaan, ja molemmat ovat meille tärkeitä.

Investors House Oyj:n Osavuosikatsaus Q3 2019 ja LUT:n Strateginen suunnittelu ja johtaminen -kurssin harjoitustöiden esittely ja kommentointi IVH Kampuksella

26.11.2019

Maanantaina 25.11.2019 julkistettiin Investors House Oyj:n Osavuosikatsaus Q3 2019. Yleisö sai seurata pörssiyhtiön tulosjulkistusta, kuvausta ja toimitusjohtajan haastatteluja.

Julkistus lähetettiin suorana web-cast Live-lähetyksenä Suvorov kokoustilasta. Lähetykseen voi tutustua InderesTV:ssä: https://www.inderes.fi/fi/videot/investors-house-q319-julkistus-2511-klo-1300-alkaen .

Julkistuksen jälkeen LUT:n Strateginen suunnittelu ja johtaminen -kurssin opiskelijat esittelivät harjoitustyönsä, jotka oli laadittu neljästä Investors House konsernin yrityksestä.  Molemmin puolin oltiin tilaisuuteen tyytyväisiä, opiskelijat saivat aidot case-yritykset ja mahdollisuuden haastatella yritysten johtoa, ja Investors House puolestaan strategia-analyysejä ja kehittämisehdotuksia toimintaansa.

Pöhinää IVH Kampuksella – Clusterin opiskelijat tapasivat kerralla 11 IT-yritystä

31.10.2019

Tilaisuudessa IVH Kampuksen IT-yritykset esittäytyivät potentiaalisille työntekijöilleen, LUT-yliopiston tietotekniikan opiskelijoille.  Tupa oli täynnä, yli 60 opiskelijaa oli kiinnostunut siitä, mitä yritykset tekevät ja mitä työmahdollisuuksia heillä on tarjota. Samalla opiskelijat saivat tietoa siitä, mitä paikalliset yritykset uusilta työntekijöiltään toivovat ja miten uusia työntekijöitä rekrytoidaan.

Järjestäjinä olivat yhteistyössä IVH Kampus ja tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestö Cluster.

Kaikkien yhteinen toive on se, että mahdollisimman moni yliopiston kasvatti löytäisi tulevaisuuden työpaikkansa Lappeenrannasta. Samalla osaajapulasta kärsivä IT-sektori löytäisi jokaisen potentiaalisen osaajan paikkakunnalta.

Ensi vuonna järjestetään varmasti kolmas, jo perinteinen tapaaminen.

Lisätietoja:

Cluster ry:         Siiri Pajunen, siiri.pajunen@student.lut.fi, 050 541 3305

IVH Kampus:    Päivi Kangas, paivi.kangas@ivhkampus.fi,  040 756 9189

Show
Hide