Erinomainen sijainti keskellä Jyväskylää

Toimitilaa yrityksellesi

Toimistotilat

Tutustu

Liiketilat

Tutustu

Hanki yrityksellesi tilat Kävelykadun varrelta

IVH Kampuksella on tarjota Jyväskylässä moniin erilaisiin tarpeisiin sopivia toimitiloja loistavalla sijainnilla. Pääset harjoittamaan liiketoimintaasi aivan Jyväskylän keskustassa, vilkkaan Kävelykadun varrella.

Saat käyttöösi tasokkaat, nykyaikaiset ja edustavat tilat, jotka on varustettu hyvillä tietoliikenneyhteyksillä.

Toimintatapamme on joustava ja pystymme mukautumaan muuttuviin tarpeisiisi. Vuokraamiasi toimitiloja voidaan muunnella jatkossa tilanteen niin edellyttäessä yrityksesi käyttötarkoituksia vastaaviksi. Näin sinun ei tarvitse tehdä lähtöä uusiin tiloihin ja yrityksesi osoite säilyy samana, vaikka tilaratkaisuihisi tulisikin muutoksia.

IVH Kampuksen liiketoiminnan omistaa Helsingin pörssiin listattu Investors House Oyj. Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin asti. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen onkin yhtiön keskeinen tavoite.

Tutustu IVH Kampuksen Jyväskylän toimisto- ja liiketiloihin ja valitse itsellesi sopivin ratkaisu!

Ajankohtaista

INVESTORS HOUSE: IVH KAMPUS HANKKI 12 M€ TOIMITILAKIINTEISTÖN JYVÄSKYLÄN YDINKESKUSTASTA

IVH Kampus Ky on hankkinut noin 12 M€ suuruisella velattomalla hinnalla K Oy Jyväskylän Kävelykatu 37:n koko osakekannan. Kohde on liike- ja toimistokiinteistö, joka sijaitsee  

Lue lisää >

IVH KAMPUS LAAJENEE LAPPEENRANNASTA JYVÄSKYLÄÄN – INVESTORS HOUSE ANKKURISIJOITTAJANA PERUSTETTAVASSA KIINTEISTÖRAHASTOSSA

IVH Kampus muodostuu tällä hetkellä Lappeenrannassa Skinnarilan yliopistoalueella sijaitsevasta yhdeksästä toimitalosta. Kokonaisuudessa on noin 24.000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja 100 vuokralaista. Tänään tehdyllä järjestelyllä IVH  

Lue lisää >

    Ota yhteyttä

    Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella, koskipa asiasi sitten toimisto- tai liiketiloja. Muista, että meille on mahdollista aina myös soittaa.
    Voit ottaa yhteyttä myös muihin tilojamme koskeviin asioihin liittyen. Jos kyse on tilojen remontoinnista, voimme toteuttaa ja rahoittaa remontin puolestasi. Voit halutessasi toteuttaa remontin myös itse.

    Show
    Hide