Ovi käy ja kauppa käy

Jyväskylän keskustan vilinä on mitä parhain paikka liiketoiminnan pyörittämiseen. Kävelykadun vuolaat asiakasvirrat ovat mainiosti ulottuvillasi, kun valitset liikkeellesi toimitilat IVH Kampukselta.

Saat käyttöösi edustavat neliöt, sillä vuokraamamme liiketilat ovat aina nykyaikaisia, siistejä ja tilaratkaisuiltaan hyvin toimivia. Pystyt käynnistämään toimintasi nopeasti, sillä tietoliikenneyhteydet järjestyvät jopa viikossa.

Liiketilojemme tason ja erinomaisen sijainnin ansiosta voimme todeta, että vuokralaistemme on helppoa olla tyytyväisiä tilojen hinta-laatu-suhteeseen.

Tiedustele meiltä vapaita liiketiloja. Kysy samalla lähiaikoina mahdollisesti vapautuvista tiloista!

Heti vapaat liiketilat, kysy myös vapautuvia vaihtoehtoja

Toimistotila/Liiketila

47 - 135 m2

Kauppakatu 18, Keskusta, 40100 Jyväskylä

Siisti, erittäin hyvin toimiva kaksitasoinen liike- ja toimistotila kävelykadulta. Katutasossa n. 88m2 liiketila omalla sisäänkäynnillä. Sisäisten portaiden kautta kulku n. 47m2 toimisto-osioon toisessa kerroksessa, jossa kaksi huonetta + avotilaa.

Lue lisää

Liiketila

206 m2

Kauppakatu 18, Keskusta, 40100 Jyväskylä

Erittäin siisti, myyvällä paikalla valoisa, korkea liiketila ydinkeskustassa. Käynti suoraan kadulta, isot näkyvät näyteikkunat Kävelykadulle. Tila on toiminut ennen pankin asikaspalvelutilana.

Tila on mahdollista yhdistää toisen kerroksen toimistotilaan.

Lue lisää

Toimistotila/Liiketila

117 - 122 m²

Vapaudenkatu 48, 40100 Jyväskylä

Vuokrataan liike-/toimistotilaa Jyväskylän ydinkeskustasta.
Edustavalla paikalla, uuden vasta valmistuneen kerrostalon pihan puolella oleva liiketila.

Lue lisää

Lisätietoa

Timo Kauppinen
+358 45 161 7317
timo.kauppinen@ivhkampus.fi

    Ota yhteyttä

    Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella, koskipa asiasi sitten toimisto- tai liiketiloja. Muista, että meille on mahdollista aina myös soittaa.
    Voit ottaa yhteyttä myös muihin tilojamme koskeviin asioihin liittyen. Jos kyse on tilojen remontoinnista, voimme toteuttaa ja rahoittaa remontin puolestasi. Voit halutessasi toteuttaa remontin myös itse.

    Show
    Hide