Toimintasi kokoiset tilat ja palvelut

Vuokraa toimitilat IVH Kampukselta

Valitse yrityksellesi joustavat ja monipuoliset toimitilat IVH Kampukselta. Kattavat palvelut tukevat sujuvuutta – olipa yrityksesi pieni, suuri tai kasvamaan päin.

Palvelemme yrityksesi kaikissa tarpeissa pitäen huolen siitä, että sinä voit rauhassa keskittyä ydinbisnekseen. Muokkaamme tiloja joustavasti liiketoimintasi muuttuvien tarpeiden mukaan. Näin osoitteesi pysyy samana yrityksen kaikissa vaiheissa.

Toimimme sekä Lappeenrannassa yliopiston kyljessä että Jyväskylässä ydinkeskustassa. Lappeenrannan vapaat toimitilat löytyvät täältä.

Lappeenrannassa naapurissasi on jo yli 10.000 osaajaa; työkavereita, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Liity osaajien joukkoon!

Hyvät toimitilat auttavat keskittymään olennaiseen

SpinDriven toimitusjohtaja Janne Heikkinen on ollut tyytyväinen vain kivenheiton päässä LUT-yliopistosta ja LAB-ammattikorkeakoulusta sijaitseviin IVH Kampuksen toimitiloihin. Myös Zero Hertz Systemsin toimitusjohtaja Tero Kaipian mielestä tilat muokkautuvat hienosti yrityksen tarpeisiin.

Varaa kokoustila

Saat kaiken tarvittavan kätevästi.

Kokoustilat

Ravintolapalvelut

Aamiainen, lounas, catering.

Ravintolapalvelut

Varaa valmis työpiste päiväksi tai kuukaudeksi

Voit varata paikan vaikka vain päiväksi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ensiapukoulutus IVH Kampuksella 15.2.2022

Tarjoamme mahdollisuuden SPR:n neljän tunnin Hätäensiapukurssiin IVH Kampuksella päivä                15.2.2022 aika                   klo 8.30 – 12.00 paikka              kokoustila Suvorov, Laserkatu 6 hinta                 90  

Lue lisää >

Suomalaiskeksijän villi idea estää metsäkatoa Afrikassa – aurinkosähköllä kokkaavassa kylässä ei enää polteta puita, vaan istutetaan niitä

27.10.2021 Sarjayrittäjä, keksijä Ari Piispasen ideaa on jatkojalostettu ja aurinkoenergialla toimivaan lieteen lisättiin nyt myös internetyhteys. Nettiyhteyden tarkoitus on antaa Afrikassa kyläläisille mahdollisuus opiskeluun ja  

Lue lisää >
Tuija Kiljunen

Palveluilla sujuvampaa arkea yrityksille

IVH Kampuksella yritykset saavat toimivien ja siistien tilojen lisäksi käyttöönsä monenlaisia palveluita, joiden avulla pienikin yritys voi olla itseään suurempi. Paluumuuttaja Socomin henkilökunta on ollut tyytyväinen arkea helpottaviin palveluihin, joiden ansiosta yritys voi keskittyä olennaiseen.

Lue lisää >
Show
Hide