Toimintasi kokoiset tilat ja palvelut

Vuokraa toimitilat IVH Kampukselta

Valitse yrityksellesi joustavat ja monipuoliset toimitilat IVH Kampukselta. Kattavat palvelut tukevat sujuvuutta – olipa yrityksesi pieni, suuri tai kasvamaan päin.

Palvelemme yrityksesi kaikissa tarpeissa pitäen huolen siitä, että sinä voit rauhassa keskittyä ydinbisnekseen. Muokkaamme tiloja joustavasti liiketoimintasi muuttuvien tarpeiden mukaan. Näin osoitteesi pysyy samana yrityksen kaikissa vaiheissa.

Toimimme sekä Lappeenrannassa yliopiston kyljessä että Jyväskylässä ydinkeskustassa. Lappeenrannan vapaat toimitilat löytyvät täältä.

Lappeenrannassa naapurissasi on jo yli 10.000 osaajaa; työkavereita, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Liity osaajien joukkoon!

Hyvät toimitilat auttavat keskittymään olennaiseen

SpinDriven toimitusjohtaja Janne Heikkinen on ollut tyytyväinen vain kivenheiton päässä LUT-yliopistosta ja LAB-ammattikorkeakoulusta sijaitseviin IVH Kampuksen toimitiloihin. Myös Zero Hertz Systemsin toimitusjohtaja Tero Kaipian mielestä tilat muokkautuvat hienosti yrityksen tarpeisiin.

Varaa kokoustila

Saat kaiken tarvittavan kätevästi.

Kokoustilat

Ravintolapalvelut

Aamiainen, lounas, catering.

Ravintolapalvelut

Varaa valmis työpiste päiväksi tai kuukaudeksi

Voit varata paikan vaikka vain päiväksi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Palveluilla sujuvampaa arkea yrityksille

IVH Kampuksella yritykset saavat toimivien ja siistien tilojen lisäksi käyttöönsä monenlaisia palveluita, joiden avulla pienikin yritys voi olla itseään suurempi. Paluumuuttaja Socomin henkilökunta on ollut tyytyväinen arkea helpottaviin palveluihin, joiden ansiosta yritys voi keskittyä olennaiseen.

Lue lisää >

Hyvällä sijainnilla lisää yhteistyömahdollisuuksia

Sijainnin valitseminen on yksi merkittävimmistä päätöksistä, joita yritys tekee aloittaessaan toimintansa. Yritysten tarpeet ja toiveet muuttuvat usein vuosien kuluessa, joten aika ajoin on hyvä arvioida uudelleen sijainnin ja tilojen toimivuutta. Ohjelmistoyritys Miradoren muutto Lappeenrannan keskustasta Skinnarilaan IVH Kampukselle on ollut hyvä ratkaisu.

Lue lisää >

Lisää työhyvinvointia toimistolla työskentelystä

Henkilöstön työhyvinvoinnin parantaminen on asia, jota usea yritys on joutunut korona- aikana pohtimaan. Katseet on jo suunnattu pandemian jälkeiseen aikaan ja siihen, missä henkilöstön kannattaa jatkossa työskennellä. IVH Kampus tarjoaa toimitiloja monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, niin kasvaville yrityksille kuin aloitteleville start-upeille. Yksi pitkäaikaisista vuokralaisistamme on kuntosali- ja liikuntapalveluja tarjoava Syke Skinnarila.

Lue lisää >
Show
Hide