Ajankohtaista palveluissamme 27.8.2020

Poikkeuksellinen pandemiatilanne jatkuu edelleen ja vaikuttaa meidän jokaisen arkeen. Seuraamme ja noudatamme virallista ohjeistusta.

Aulaan palasimme palvelemaan teitä jo kesäkuussa, olemme taas paikalla arkisin klo 8 – 16. Molemmat ravintolamme Laseri ja Cafe Bar G ovat palanneet normaaliin palvelutarjontaan, lounaslistat ja aukioloajat ravintoloiden omilla sivuilla www.aalef.fi ja https://www.facebook.com/CafeGbar/.

Yleisten tilojen tehostettua siivosta on tehty keväästä saakka ja sitä jatketaan toistaiseksi. Kysykää tehostettua siivousta myös omiin tiloihinne varmistamaan lähitöihin paluun turvallisuus. Voitte vuokrata meiltä kalustetun työtilan vaikka vain yhdeksi päiväksi tai pidemmäksi ajaksi, sopiva ratkaisu kotikonttorin ja lähityön välille. Myös erillisiä toimistohuoneita on mahdollista saada lyhyillä sopimuksilla joustavin ehdoin.

Pyydämme huomioimaan turvavälien pitämisen ja hyvän käsihygienian ravintoloissa ja kokoustiloissa! Käsidesiä, puhdistusliinoja ja muita tarvikkeita on saatavilla aulasta, joitain tuotteita heti mukaan, muuten lyhyellä toimitusajalla.

Show
Hide