Tutustu meihin ja asiakkaisiimme

Hyödynnä osaaminen

IVH Kampuksen Lappeenrannan toimipiste sijaitsee Skinnarilassa Saimaan rannalla, jossa sillä on noin 24000 neliötä toimistoja ja tuotantotiloja. Vuonna 1985 perustetulla alueella toimii noin sata yritystä, joissa työskentelee yhteensä 1000 ihmistä.

IVH Kampus toimii aivan LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun naapurissa. Alueen korkeakoulut tekevät monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa ja sitä kautta on mahdollista löytää muun muassa ammattitaitoista työvoimaa, tutkimusosaamista ja ideapajoja.

Yliopistosta löytyy vihreän teknologian edelläkävijöitä ja LAB-ammattikorkeakoulusta taas muun muassa sosiaali- ja terveysalan, liiketoiminnan sekä rakentamisen osaajia.

Monipuolista osaamista voit löytää myös IVH Kampuksella toimivista yrityksistä. Verkostoituminen kannattaa, sillä IVH Kampukselta löydät niin palveluja, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin. Yhdessä naapureidemme kanssa muodostamme 10000 osaajan yhteisön.

Oikeutta jaetaan puhtaissa ja terveellisissä tiloissa

Etelä-Karjalan käräjäoikeuden laamanni Hannu Rantalainen on ollut erittäin tyytyväinen IVH Kampuksen toimitiloihin, jossa sisäilma on puhdasta ja palvelu asiakaslähtöistä. Katso alta video.

Palvelut ovat toimintamme ytimessä

Meita, eli Meidän IT ja talous, löysi toiminnalleen sopivan tilakokonaisuuden Lappeenrannan IVH Kampukselta. Toimitusjohtaja Salli Kortelainen on ollut tyytyväinen tilojen lisäksi myös monipuolisiin ja toimiviin palveluihin.

Asiakkaat kertovat

MEVEA OY

Digital Twin -ratkaisuja tarjoava Mevea perustettiin Lappeenrannan teknillisen yliopiston spinoffina vuonna 2005 ja on siitä lähtien toiminut aivan kampuksen kupeessa. Sijaintina kampus tarjoaa oivat mahdollisuudet tiiviiseen yhteistyöhön niin korkeakoulujen kuin myös muiden yritysten kanssa. IVH:n kattavat palvelut takaavat sen, että pystymme keskittymään meille kaikkein tärkeimpään, eli liiketoimintaamme. Toiminnan kasvaessa kiihtyvää tahtia meille on syntynyt useaan otteeseen myös tarve toimitilojen laajentamiselle. Nämä ovat onnistuneet todella sujuvasti ja nyt meillä on käytössä hallitilojemme yhteydessä myös erilliset toimistotilat sekä kokoushuoneet. IVH Kampuksen tuella Lappeenrannasta on ollut helppo ponnistaa kansainvälisille markkinoille jo yli 20 maahan asti!

Tero Eskola, Mevea Oy

REJLERS FINLAND OY – Kampusyhteistyö toimii

Rejlers avasi uuden toimiston Lappeenrannassa helmikuussa 2016. Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta Kaakkois-Suomen asiakkuudet, henkilöstön saatavuus ja Wirman avulla löytyneet sopivat tilat sekä mahdollisuus yliopistoyhteistyöhön ja uusien yritysten kanssa verkottumiseen toivat yrityksen IVH Kampukselle. Tiloja on jo laajennettu joustavasti tämän vuoden maaliskuussa ja henkilöstön odotetaan kasvavan alun seitsemästä kahteenkymmeneen tämän vuoden aikana. Olemme Rejlersin nopeimmin kasvava konttori Suomessa! Kampusyhteistyö on sujunut loistavasti. LUT:n ja SAIMIAn kanssa on tehty markkinatutkimusta ja 4 diplomityötä, ja tekijät on rekrytoitu Rejlerssille. LUT Firmatiimin kanssa on tehty kurssitöitä. Myös kaupungin ja Wirman kanssa on yhteistyö jatkunut, samoin kampusalueen yritysten joukosta on löytynyt useita asiakkaita ja kumppaneita. Käytössä ovat IVH Kampuksen eri kokoustilat tarpeen mukaan sekä muut palvelut kuten SYKE Gym ja ravintolat. Myös Road Show löysi tilaa IVH Kampuksen pihalta.

Juha Tuominen, Rejlers Finland Oy

IVH Kampuksen yritykset

Lappeenrannassa sijaitsevalla IVH Kampuksella sijaitsee noin 100 erilaista yritystä, joissa työskentelee noin 1000 työntekijää. Tiloissa olevat yritykset edustavat monipuolisesti eri liiketoiminnan aloja aina liikunta-alan yrityksistä kiinteistöalaan asti. Tutustu yrityksiin tarkemmin klikkaamalla yrityksen nimeä.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella koskipa asiasi toimitiloja, kokoushuoneita, palvelujamme tai mitä tahansa. Muista, että voit myös aina soittaa.
Show
Hide