IVH Kampuksen ajankohtaiskatsaus

23.9.2021

Tervetuloa takaisin IVH Kampukselle!

Etätyösuositus on voimassa lokakuun loppuun ja nyt on hyvä hetki pohtia aikaa siitä eteenpäin. Me IVH Kampuksella olemme valmiina palvelemassa teitä.

Aulapalvelumme on palannut taas entiseen malliin ja henkilökunta on paikalla klo 7.45 – 16. Myös aulan ulko-ovet ovat auki samalla aikataululla. Aulatiskiä ja muita yleisten tilojen kosketuspintoja siivotaan edelleen tehostetusti. Aulassa on käsidesiautomaatti ja niitä on myös ravintolassa.

Ravintola Laserin buffet-lounas on tarjolla klo 11 – 14. Buffet-linjastossa on monipuolinen salaatti, kolme lämmintä ruokaa ja keitto ja hintaan kuuluu myös jälkkäri kahveineen. Opiskelijahintainen lounas on tarjolla omassa linjastossaan. Ravintola palvelee klo 8 – 14.30, jonka ajan on tarjolla kahvilapalveluita. Laseri toimittaa myös tarjoilut kokoustiloihimme tai suoraan teidän omiin tiloihinne. Muistattehan, että saatte myös hedelmät ja kahvitarvikkeet Laserin toimittamana omiin tiloihinne.

Kokouspalveluihin olemme saaneet uuden ergonomisen työhuoneen, joka soveltuu lyhytaikaiseen tai miksei pidempäänkin työskentelyyn. Tilassa on sähköpöytä, työtuoli ja satulatuoli sekä erilaisia pöytäryhmiä ideointiin. Tila sopii parhaiten yhdelle oman rauhan takaamiseen tai pienelle ryhmälle ideointiin. Käy tutustumassa omatoimisesti, avaimen saa aulasta tai pyydä meiltä esittely. Pidempään tarpeeseen teemme tästä ja muista kokoustiloista aina erillisen tarjouksen.

Onko omissa tiloissanne tarvetta muutokseen etätöiden päättyessä? Virkistetäänkö ilmettä vai olisiko aika isommille muutoksille? Kauttamme on mahdollista saada suunnitelmia kevyistä sisustus- tai vihersisustustarpeista aina kattaviin tilamuutoksiin saakka. Houkutteleva toimisto inspiroi arkea.

Vihersisustusta, kasveja ja niiden huoltoa tarjoaa kumppanimme SisustusFuksia, jonka yrittäjä Lilli Huurrekorpi tekee asiakkaillemme maksuttomia kartoituskäyntejä. Seuraava kartoituspäivä on ke 29.10.2021. Tuon päivän kartoituksiin Lilli tuo tullessaan jo pienen työpisteeseen sopivan viherkasvin.

Kalusteiden muutostarpeita kartoittavat kumppanimme Isku ja Martela. Molemmat tekevät kartoituksia ja suunnitelmia riippumatta siitä, mitä kalusteita tiloissanne nyt on.

Olkaa yhteydessä näissä ja muissa ajankohtaisissa asioissa, että saadaan teidät viihtymään taas turvallisesti kampuksella.

Syysterveisin IVH Kampuksen henkilökunta ja yhteistyökumppanit

Show
Hide