IVH KAMPUS KESKITTÄNYT HANKINTOJAAN LAPPEENRANTAAN – PAIKALLISTA PALVELUA JA TALOUSALUE-AJATTELUA

IVH Kampus hankkii joka vuosi palveluita noin 2,5 miljoonalla eurolla. Viimeisen kahden vuoden aikana hankintoja on keskitetty lappeenrantalaisille ja Etelä-Karjalaisille yrityksille.  Valtaosa toimittajista onkin nyt paikallisia.

’’Olemme iloisia, että voimme tuoda oman kortemme talousalueen yhteiseen kekoon. Samalla alueen yritykset kasvavat ja tarvitsevat laadukkaita toimitiloja, joita IVH Kampus tarjoaa. Meillä on vahva yhteistyöverkosto ja synergiaa. Kannustankin tutkimaan paikallisten hankintojen mahdollisuudet’’, sanoo Päivi Kangas, joka vastaa IVH Kampuksen toiminnoista.

Valtakunnallista sopimuksista on siirrytty paikallisiin mm kiinteistöpalveluissa, siivouksessa ja sähkön hankinnassa sekä erilaissa remonteissa.  ’’Olemme havainneet, että paikalliset olosuhteet tunteva yritys tuo usein parhaan palvelun, mikä on meille ja myös omille asiakkaillemme huipputärkeää.’’, sano IVH Kampuksen kiinteistöistä vastaava Tiina Lensu.

 

Lisätietoja:       IVH Kampus, johtaja Päivi Kangas, 040 756 9189

Kiinteistöhuolto Lyijynen, toimitusjohtaja Juho Koskimies, 044 043 5334

Siivous Lappee Oy, toimitusjohtaja Anniina Ervasti, 040 7747 442

 

Kuvassa uusimmat paikalliset toimittajamme, Juho Koskimies, Kiinteistöhuolto Lyijynen Oy ja Anniina Ervasti, Siivous Lappee Oy

ivhkampus-yhtiokumppanit-uudet

Show
Hide