Tiedote maskisuosituksesta 27.11.2020 IVH Kampuksella

Eksote antoi eilen vahvan suosituksen käyttää kasvomaskeja kaikissa julkisissa tiloissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa IVH Kampuksen yleisissä tiloissa alkaen ma 30.11.2020. Ohjeistusta turvaväleistä, hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta yskimisestä ja niistämisestä on myös hyvä noudattaa edelleen.

Muina toimenpiteinä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jatkamme yleisten tilojen tehostettua siivousta. Asiakastilat siivotaan sopimuksen mukaan, lisäsiivouksista saatte tarjouksen Riikalta (riikka.sarjala@ivhkampus.fi, puh. 0405691146). Pääaulassa, ravintolassa ja kokoustiloissa on tarjolla käsidesiä. Kaikissa kokoustiloissa on käsidesin lisäksi myös desinfioivia liinoja. Muistattehan noudattaa turvavälejä myös kokoustiloissa ja ravintolassa.

Aulapalvelumme palvelee normaalin aikataulun mukaan klo 7.45 – 16 vaikka läsnäoloa aulassa on jouduttu lyhentämään. Ravintola Laseri palvelee klo 8 – 14.30, lounas on tarjolla klo 11 – 14. Pääovet sulkeutuvat klo 14.30, mutta kaikkien työntekijöiden kulunvalvonta-avaimet käyvät pääoviin.

Seuraamme hallituksen ja paikallisten viranomaisten ohjeistusta ja päivitämme omia toimintatapojamme sen mukaisesti.

Show
Hide