Turvallista ja toimivaa.

Monipuoliset paja- ja tuotantotilat

Tarvitsetko valmista tuotantotilaa tai vähän parempaa hallia? Löydät sen IVH Kampukselta. Myös toimistotilan, proto- ja tuotantotilan yhdistelmä järjestyy, ratkaisumme ovat joustavia.

Saat oikean kokoisen tilan tarvitsemillasi ominaisuuksilla: riittävä korkeus ja voimavirta, sähköiset nostimet, tulityöpiste ja hyvä ilmanvaihto. Huolehdimme osaltamme teknisestä turvallisuudesta.

 

Nyt vapaana 36,7 m2 tila, joka soveltuu kokoonpanotilaksi, tuotantotilaksi tai varastoksi. Tila sijaitsee päärakennuksessa lähellä ulko-ovea. Edullisesti.

Siistit ja nykyaikaisella tekniikalla varustetut neuvottelu- ja kokoustilat tarjoavat hyvät puitteet asiakastapaamisille. Pysäköintipaikkoja on reilusti ja samassa pihapiirissä on kaksi ravintolaa, joten myös aamiainen, lounas ja catering hoituvat mukavasti.

Kattavat peruspalvelut, huollot sekä siivous, tukevat arjen sujuvuutta ja luovat lisäarvoa järkevin kustannuksin.

Pistetään palvelut pakettiin!

Huolto

Kiinteistönhoito ja ylläpitävä huolto-ohjelma takaavat terveellisen työympäristön. Sisäilman laatua mittaamme jatkuvasti.

Siivous

Ylläpitosiivous, jätehuolto sekä vuosittainen perussiivous, ikkunoiden pesu ja lattioiden hoitokäsittely. Vaihtomatot ja muut lisäpalvelut tarpeenne mukaan.

Turvallisuus

Vartiointi, yleisten tilojen valvonta, tekninen turvallisuus. Paloturvallisuus. Pelastussuunnitelma.

Toimiston tukipalvelut +

Tulostus, kopiointi ja skannaukset. Toimistotarvikepalvelu. Tietoturvaluokiteltujen materiaalien hävitys.

Pysäköinti +

Reilusti pysäköintitilaa! Edulliset parkkipaikat ovat lämmitystolpallisia ja sähköautoille on latauspaikat. Hoidamme hallinnan ja valvonnan.

Kalustus +

Toimiston kalustesuunnittelu ja toteutus, myös vuokrausmahdollisuus.

Varaa kokoustila

Saat kaiken tarvittavan kätevästi.

Kokoustilat

Lisätietoja

Pia Luukkanen
IVH Kampus, Lappeenranta
+358 40 820 8909

    Ota yhteyttä

    Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella koskipa asiasi toimitiloja, kokoushuoneita, palvelujamme tai mitä tahansa. Muista, että voit myös aina soittaa.

    Show
    Hide