Maksimoitua toimitilatehokkuutta

Toimitilojen lisäksi saat sähkön, aulapalvelut ja siivouksen samalla sopimuksella. Sinä voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi kehittämiseen, me hoidamme loput.

IVH Kampuksella ovat lisäksi tarjolla kokous- ja ravintolapalvelut, pysäköintipaikat myös sähköautoille, parturi ja kuntosali. Hoidamme tarvittaessa muuton, kalusteet ja internet -yhteyden tai lämmitämme saunan. Oma henkilökuntamme pitää teistä huolen. Säännöllisiin tapahtumiimme osallistumalla voit löytää toimintaasi uusia näkökulmia, asiakkaita ja kumppaneita.

 


Kokoustilat

Kun yhdistät kokoukseen saunan ja ravintolapalvelut, syntyy virkistyneen mielen lisäksi loistavia tuloksia. Meiltä voit varata tilat niin asiakastapaamiseen kuin työporukan rentoon illanviettoon!

Kokoustilat ja catering-palvelut ovat tarjolla kaikille ja oiva tapa käydä tutustumassa taloon. IVH Kampuksella on 8 kokoustilaa, joihin mahtuu 4–80 ihmistä. Lisäksi tarjolla on kaksi saunaa, joihin mahtuu yhteensä 10–25 ihmistä.

Tuntiperusteisesti vuokrattavilla kokoustiloilla tehostat toimitilojasi ja maksat vain silloin, kun tarvitset tilaa. Lisäksi saat vuokralaisena kokoustiloista ja saunoista tuntuvat alennukset. Jokaiselle sisäänmuuttajalle tarjoamme muuttosaunan!

Show
Hide