Esittely

Lappeenrannassa ja Jyväskylässä

Osaamisen ytimessä

IVH Kampuksella on 24 000 neliötä toimistoja ja tuotantotiloja Lappeenrannan Skinnarilassa, Saimaan rannalla. Vuonna 1985 perustetulla alueella toimii noin sata yritystä, joissa työskentelee yhteensä tuhat ihmistä.

Jyväskylässä IVH Kampuksen tarjoamat toimi- ja liiketilat ovat aivan ydinkeskustassa.

Kampuksen liiketoiminnan omistaa Helsingin pörssin listattu Investors House Oyj, joka osti IVH Kampuksen Technopolis Oyj:ltä vuoden 2016 marraskuussa. Investors House on nopeassa kasvussa oleva kiinteistösijoitusyhtiö, jonka valikoimasta löytyy liikekiinteistöjä, asuntoja sekä tontteja. Lisäksi yhtiö omistaa OVV-ketjun, joka välittää vuokra-asuntoja kymmenellä paikkakunnalla.

Lisätietoa www.investorshouse.fi

 

Asiakkaat kertovat

MEVEA OY

Digital Twin -ratkaisuja tarjoava Mevea perustettiin Lappeenrannan teknillisen yliopiston spinoffina vuonna 2005 ja on siitä lähtien toiminut aivan kampuksen kupeessa. Sijaintina kampus tarjoaa oivat mahdollisuudet tiiviiseen yhteistyöhön niin korkeakoulujen kuin myös muiden yritysten kanssa. IVH:n kattavat palvelut takaavat sen, että pystymme keskittymään meille kaikkein tärkeimpään, eli liiketoimintaamme. Toiminnan kasvaessa kiihtyvää tahtia meille on syntynyt useaan otteeseen myös tarve toimitilojen laajentamiselle. Nämä ovat onnistuneet todella sujuvasti ja nyt meillä on käytössä hallitilojemme yhteydessä myös erilliset toimistotilat sekä kokoushuoneet. IVH Kampuksen tuella Lappeenrannasta on ollut helppo ponnistaa kansainvälisille markkinoille jo yli 20 maahan asti!

Tero Eskola, Mevea Oy

REJLERS FINLAND OY – Kampusyhteistyö toimii

Rejlers avasi uuden toimiston Lappeenrannassa helmikuussa 2016. Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta Kaakkois-Suomen asiakkuudet, henkilöstön saatavuus ja Wirman avulla löytyneet sopivat tilat sekä mahdollisuus yliopistoyhteistyöhön ja uusien yritysten kanssa verkottumiseen toivat yrityksen IVH Kampukselle. Tiloja on jo laajennettu joustavasti tämän vuoden maaliskuussa ja henkilöstön odotetaan kasvavan alun seitsemästä kahteenkymmeneen tämän vuoden aikana. Olemme Rejlersin nopeimmin kasvava konttori Suomessa! Kampusyhteistyö on sujunut loistavasti. LUT:n ja SAIMIAn kanssa on tehty markkinatutkimusta ja 4 diplomityötä, ja tekijät on rekrytoitu Rejlerssille. LUT Firmatiimin kanssa on tehty kurssitöitä. Myös kaupungin ja Wirman kanssa on yhteistyö jatkunut, samoin kampusalueen yritysten joukosta on löytynyt useita asiakkaita ja kumppaneita. Käytössä ovat IVH Kampuksen eri kokoustilat tarpeen mukaan sekä muut palvelut kuten SYKE Gym ja ravintolat. Myös Road Show löysi tilaa IVH Kampuksen pihalta.

Juha Tuominen, Rejlers Finland Oy

10 000 osaajan yhteisö Lappeenrannassa

IVH Kampus toimii Lappeenrannan teknillisen yliopiston, LUTin ja Saimaan ammattikorkeakoulun, SAIMIAn naapurissa.

Alueen oppilaitokset tekevät monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa ja voit löytää tueksesi muun muassa ammattitaitoista työvoimaa, tutkimusosaamista ja ideapajoja. Yliopistosta löytyy vihreän teknologian edelläkävijöitä ja Saimaan ammattikorkeakoulusta taas muun muassa sosiaali- ja terveysalan, liikkeenjohdon sekä rakentamisen osaajia. Yliopiston Green Campus valittiin maailman parhaaksi Sustainable Campus Excellence Award –kilpailussa. Myös IVH Kampus on mukana Green Campuksen toiminnassa. Ekonomiliitto puolestaan valitsi yliopiston kansainvälisen markkinoinnin maisteriohjelman Suomen parhaaksi.

Monipuolista osaamista voit löytää myös IVH Kampuksella toimivista yrityksistä: tarvitsemiasi palveluja, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Yhdessä naapureidemme kanssa muodostamme 10 000 osaajan yhteisön.

 

 

Show
Hide