Toimitilat / Toimistotila 445 m2
< Takaisin hakutuloksiin

Toimistotila 445 m2

Laserkatu 6, Skinnarila, Lappeenranta

Lyhyesti

Tila: Toimistotila
Pinta-ala: 445 m2
Kerros: 1 .
Sijainti: Skinnarila, Lappeenranta
Vuokra: Pyydä tarjous

Toimiva ja edullinen toimistotila erinomaisten kulkuyhteyksien päässä IVH Kampuksen C-rakennuksen 1. kerroksessa.

Tiedot

Todella hyväkuntoinen ja moderni toimistokokonaisuus omalla minikeittiöllä ja wc-tiloilla sijaitsee aivan LUT Yliopiston välittömässä läheisyydessä. Tyylikäs avotila voidaan jakaa seinäkkeiden avulla osiin tai kalusta tila avaraksi hybridityöskentelytilaksi. Tilaan voi rakentaa tarvittaessa myös kiinteitä seiniä tai lisähuoneita. Monipuolisessa tilassa on myös muutamia työskentelyhuoneita, jotka voi sisustaa myös neuvottelu- tai tiimitiloiksi.

IVH Kampus tarjoaa kehutut, kaiken kattavat palvelut arjen tueksi, joten pääset muuttamaan vaivattomasti nopeallakin aikataululla. Vuokrasopimukseen kuuluvat aulapalvelu, siivous, sähkö, vesi ja kiinteistön ylläpito. Voit valita omaan palvelupakettiisi myös esimerkiksi: huippunopeat tietoliikenneyhteydet ja vaikkapa toimiston tukipalvelut. Mikäli tarvitset edustavaa neuvotteluhuonetta vain satunnaisesti, IVH Kampuksella on 8 hyvin varusteltua kokoustilaa, joihin mahtuu 4–80 henkilöä. Tutustu tarjoamiimme palveluihin tarkemmin verkkosivuillamme.

Kiitelty puhdas sisäilma, runsaat pysäköintitilat, toimiva julkinen liikenne, ravintolat ja vahva yritysmyönteinen yhteisöllisyys tekevät tästä tilasta ainutlaatuisen. IVH Kampuksella toimii myös monipuolinen kuntosali, joka on käytettävissä 24/7. Tiesitkö? Saat tähän ja muihin tiloihimme Iskun ilmaisen tilasuunnittelun, joka helpottaa hahmottamaan tilan suomia mahdollisuuksia sinun yrityksellesi. Voit vuokrata tilasta vain osan – mahdollisuuksia on lähes rajattomasti, joten ota reilusti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivin tilaratkaisu.

Lyhyesti:

Mahdollistaa 40 – 60 työpistettä Tehokas avotila 3 x erillinen työ- tai neuvottelutila Omat WC:t ja sosiaalitilat Oma keittiö

Käy tutustumassa virtuaaliesittelyyn osoitteessa: http://insitefinland.walkinto.in/tour/Wyri0NdSgQb1lBoCNOBxX

Lisätietoja

Pia Luukkanen
IVH Kampus Lappeenranta
+358 40 820 8909
pia.luukkanen@ivhkampus.fi

Show
Hide