Toimitilat / Toimistotila 495 m²
< Takaisin hakutuloksiin

Toimistotila 495 m²

Laserkatu 6, Skinnarila, Lappeenranta
aula

Lyhyesti

Tila: Toimistotila
Pinta-ala: 495 m2
Kerros: 2 .
Sijainti: Skinnarila, Lappeenranta
Vuokra: Pyydä tarjous

Mikäli etsit toimistotilaa hyvällä sijainnilla, yliopiston läheisyydessä, tämä tila on etsimäsi toimiva ja edullinen ratkaisu.

Tiedot

Todella hyväkuntoinen, tilava ja moderni monitilatoimisto sijaitsee aivan LUT Yliopiston välittömässä läheisyydessä, IVH Kampuksen F-rakennuksen ylimmässä toimistokerroksessa. Paljon erilaisia tiloja, jotka mahdollistavat erilaiset työskentelytavat: hiljaisen työn alueita, tiimitilaa, neuvotteluhuoneita sekä yksittäisiä työhuoneita. Suuresta avoimesta tilasta voi muokata seinäkkeiden avulla toimivan tilan moneen tarpeeseen. Tilaan voi rakentaa tarvittaessa myös kiinteitä seiniä tai lisähuoneita. Tiloja voi rajata myös tyylikkäiden lasiseinien avulla haluttuihin osioihin.

IVH Kampus tarjoaa kehutut, kaiken kattavat palvelut arjen tueksi, joten pääset muuttamaan vaivattomasti nopeallakin aikataululla. Vuokrasopimukseen kuuluvat aulapalvelu, siivous, sähkö, vesi ja kiinteistön ylläpito. Voit valita omaan palvelupakettiisi myös esimerkiksi: huippunopeat tietoliikenneyhteydet ja vaikkapa toimiston tukipalvelut. Mikäli tarvitset edustavaa neuvotteluhuonetta vain satunnaisesti, IVH Kampuksella on 8 hyvin varusteltua kokoustilaa, joihin mahtuu 4–80 henkilöä. Tutustu tarjoamiimme palveluihin tarkemmin verkkosivuillamme.
Samassa rakennuksessa sijaitsee viihtyisä edustus- ja saunatila, joka on varattavissa aina tarvittaessa. Käytävällä sijaitsee lähes omassa käytössä oleva iso yhteiskäyttöinen hyvin varusteltu keittiö sekä taukotila. Rakennuksessa on myös fyysisesti erotettava, kulkuvalvottu ja jäähdytetty laitetila sekä pohjakerroksessa isot sosiaalitilat ja varastotiloja.

Kiitelty puhdas sisäilma, runsaat pysäköintitilat, toimiva julkinen liikenne, ravintolat ja vahva yritysmyönteinen yhteisöllisyys tekevät tästä tilasta ainutlaatuisen. IVH Kampuksella toimii myös monipuolinen kuntosali, joka on käytettävissä 24/7. Tiesitkö? Saat tähän ja muihin tiloihimme Iskun ilmaisen tilasuunnittelun, joka helpottaa hahmottamaan tilan suomia mahdollisuuksia sinun yrityksellesi.
Voit vuokrata tilasta vain osan – mahdollisuuksia on lähes rajattomasti, joten ota reilusti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivin tilaratkaisu.

paivi-kangas
Lisätietoja

Päivi Kangas
IVH Kampus Lappeenranta
+358 40 756 9189

Show
Hide