IVH KAMPUS TARJOAA TILAT JA PALVELUT 100 YRITYKSELLE JA 1.000 OSAAJALLE LAPPEENRANNASSA

Investors House Oyj

 

Luokka: Lehdistötiedote

Julkaistavissa 10.5.2017 klo 8.00

 

Investors House ja sen kanssasijoittajat hankkivat omistukseensa 11/2016 Technopolikselta Lappeenrannan Yliopistoalueella sijaitsevan kampus -kokonaisuuden, jossa on noin 24.000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Samassa yhteydessä Investors House hankki omistukseensa Technopoliksen Lappeenrannassa harjoittaman palveluliiketoiminnan. Alkuvuoden aikana toiminnot on yhdistetty osaksi Investors House-konsernia sekä muodostettu kokonaisuus, joka toimii 10.5.2017 alkaen IVH Kampus nimellä ja brändillä.

’’IVH Kampus nimenä yhdistää mukavasti Investors Housen ja Skinnarilan kampuksella sijaitsevat kiinteistöt. Logo puolestaan kertoo, kuinka palvelukokonaisuutemme yhdistettynä toimitiloihin luo yrityksille tehokkaan toimintaympäristön yliopiston naapurissa. Osista syntyy tehokas kokonaisuus’’ Sanoo IVH Kampuksen johtaja Päivi Kangas.

IVH Kampuksen tiloissa toimii lähes 100 asiakasyritystä, jotka työllistävät noin 1.000 ammattilaista. LUT-konsernista, Saimaan Ammattikorkeakoulusta ja IVH Kampuksesta muodostuvalla Skinnarilan kampus -alueella toimii yhteensä 10.000 osaajaa. IVH Kampus tarjoaa toimitilat ja palvelut Lappeenrannan Skinnarilassa – osaamisen ytimessä.

’’Aikamoista palapeliä liki sadan yrityksen sijoittelu tiloihin usein on. Joustavalla konseptilla, ammattitaitoisella henkilökunnalla ja loistavilla yhteistyökumppaneilla se onnistuu. Uusille ja kasvaville yrityksille löytyy jokaiselle nopeasti tarvetta vastaava toimisto, tai sitten tehdään sellainen. Tutut tilat ja laadukkaat palvelut yrityksille jatkuvat. Samalla osaavalla porukalla hoidetaan nykyisiä ja uusia asiakkaita kuten ennenkin’’, toteaa IVH Kampuksen johtaja Päivi Kangas, jolla on 18 vuoden kokemus IVH Kampuksen liiketoiminnoista.

Uusi brändi tulee kuluvan vuoden aikana asteittain esiin opasteissa, valomainoksissa ja viestinnässä. IVH Kampuksen tilat ja palvelut löytyvät uusilta nettisivuiltamme www.ivhkampus.fi. ’’IVH kampuksen väri- ja muotomaailma viestii ammattimaista mutta rentoa tapaa tehdä työtä. Tämän toivomme välittyvän asiakkaillemme myös päivittäisessä aherruksessa’, Kangas toteaa.

’’IVH Kampuksen myötä sekä ansainta- että osaamispohjamme on laajentunut. Hankinnan jälkeiset välttämättömät integraatiotoimet on nyt pitkälle tehty ja voimme kääntää fokuksen asiakas- ja kehitystyöhön’’, sanoo Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen.

Lappeenranta 10.5.2017

Investors House Oyj

Lisätiedot:           IVH Kampuksen johtaja Päivi Kangas, puh 040 756 9189

Toimitusjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu                   Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.investorshouse.fi ja www.ivhkampus.fi

Show
Hide