M-Files avasi toimipisteen Lappeenrantaan

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy on avannut toimipisteen Lappeenrantaan. Yhtiön muut toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Espoossa. Yhtiöllä on Suomen lisäksi toimipisteet USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa.

 

Globaaleja tiedonhallinnan ratkaisuja kehittävä M-Files Oy jatkaa laajentumistaan Suomessa avaamalla toimipisteen Lappeenrantaan. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lappeenrannan-yksikkö keskittyy alkuun konsultointiin ja asiakastoimituksiin.

“Maailmanlaajuisen kysynnän lisäksi asiakaskuntamme kasvaa voimakkaasti myös Suomessa. Kasvun myötä tarvitsemme lisää asiantuntijoita asiakastoimituksiin ja aiempaa laajempaa maantieteellistä peittoa myös Suomessa. Valitsimme uudeksi toimipisteeksi Lappeenrannan, koska alueella on paljon meille sopivaa kansainvälistä ykkösluokan osaamista”, kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

“M-Files on hyvää vauhtia kasvanut kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa kotimaassa kehitettyjä dynaamisia tiedonhallintaratkaisuja. Itselleni on tärkeää, että pääsen työssäni toteuttamaan ja toimittamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja eri toimialoille, joilla asiakkaat voivat tehostaa omaa liiketoimintaansa merkittävästi. M-Filesin hyvä yhteishenki ja toiminnan ketteryys tulevat näkymään myös Lappeenrannan-toimipisteessämme”, kertoo Lappeenrannassa Systems Specialistina aloittanut Janne-Pekka Ihatsu.

Rekrytoinnissa ja toimitilojen etsinnässä M-Filesia auttoi Lappeenrannan kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö Wirma Lappeenranta. M-Files tekee rekrytointiyhteistyötä myös Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Yliopisto on myös M-Filesin asiakas.

M-Files-ohjelmisto tuotiin markkinoille vuonna 2005. Vuonna 2009 yhtiö avasi toimipisteen USA:an. Isoon-Britanniaan toimipiste perustettiin vuonna 2015. Viimeisen puolen vuoden aikana on avattu toimipisteet Ranskaan ja Saksaan. M-Filesilla on liki 600 jälleenmyyjää ympäri maailmaa sekä tuhansia asiakkaita yli 100 maassa. Henkilöstön määrä on noin 400. M-Files nimettiin ainoana tiedonhallinnan visionääriksi tuoreimmassa Gartnerin raportissa “Magic Quadrant for Enterprise Content Management (ECM)”.

Lisätietoja

Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja, puh. 045 205 3253, miika.makitalo@m-files.com Tommi Viitanen, Vice President, Services EMEA, puh. 040 513 1090, tommi.viitanen@m-files.com

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja tiedon- ja laadunhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa, prosessienhallintaa sekä integroimalla eri järjestelmien tuottaman tiedon yhteen. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon.

M-Files Oy | Hermiankatu 1, 33720 Tampere | Puh. (03) 3138 7500 | m-files@m-files.fi M-Files Inc. | 5050 Quorum Drive, Suite 600, Dallas | TX 75254 | USA | Tel. 1 (972) 516-4210 | Fax 1 (972) 516-4211

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käy-tössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Technopolis, Patria, R-Kioski ja Liikennevirasto. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa.

Lisätietoja: www.m-files.fi.

 

Show
Hide