Visma osti OCTO3:n

Visma Consulting on ostanut OCTO3 Oy:n koko osakekannan. Jatkossa OCTO3 toimii osana Visman konsultointidivisioonaa Suomessa. OCTO3 toiminta jatkuu ennallaan omana yhtiönään, toki vahvasti hyödyntäen uuden omistajan laaja-alaista tarjoamaa ja muita synergioita.

 

OCTO3 asiakassuhteet ja muu toiminta säilyvät ennallaan. Meille on tärkeä rakentaa osaamistamme ja toimintaamme entistä paremmaksi. Nyt isomman omistajan kanssa yhteistyössä se sujuu entistä jouhevammin.

 

Myöskin OCTO3 henkilöstö jatkaa normaalisti yhtiön palveluksessa ja nykyisissä asiakasprojekteissa. Haluamme säilyttää hyvän palvelutason ja osaamisemme myös jatkossa.

 

”Olemme tehneet yhteistyötä OCTO3:n kanssa jo pitkään.”, kertoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Olemme olleet OCTO3:n osaamisesta ja toiminnasta vaikuttuneita ja halusimme yhtiön mukaan Visma-perheeseen. Tästä yrityskaupasta on varmasti hyötyä kaikille osapuolille. Haluamme yhdessä OCTO3-tiimin kanssa viedä edelleen eteenpäin yhtiön nousujohteista kehitystä.”, Lillberg jatkaa.

 

OCTO3 näkökulmasta yrityskauppa laajentaa tarjoamaamme selvästi. Myös kykymme palvella asiakkaitamme useammilla paikkakunnilla ja jopa kansainvälisesti paranee. Järjestely parantaa myös henkilöstömme mahdollisuuksia kehittää osaamistaan ja työskennellä entistä monipuolisempien hankkeiden parissa.

Visma Consulting on tunnettu erinomaisesta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestään. Niin myös OCTO3. Uskon, että nämä vahvasti jaetut arvot auttavat meitä rakentamaan tämän järjestelyn kautta entistä vahvemman ja upeamman yhtiön!

 

Tommi Laitinen

Toimitusjohtaja

OCTO3 Oy

 

IVH Kampukselle Tommi Laitinen kertoo Octo3-tiimin viihtyvän hyvin tiloissamme ja jakaa Petri Lillbergin tavoitteen kaksinkertaistaa nykyinen henkilömäärä vuoden sisällä. Visma aikoo myös pysyä Skinnarilassa.

Show
Hide